Jurnaliştii italieni se tem pentru Jovetici din cauza lui... Mutu!

O declaraţie a lui Stevan Jovetici, atacantul Fiorentinei, referitoare la Adrian Mutu, fostul său coechipier, a provocat rumoare printre jurnaliştii italieni.




În timpul conferinţei de presă de ieri, Stevan Jovetici (21 de ani) a fost întrebat ce a învăţat de la Adrian Mutu, în perioada în care atacantul român îmbrăca tricoul Fiorentinei. ”Am învăţat multe şi pe teren, şi în afara lui”, a răspuns atacantul muntenegrean, stârnind ironiile jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

”Mai bine să nu fii învăţat nimic de la Adrian în ceea ce priveşte comportamentul din afara terenului”, a exclamat zâmbind un reprezentant al presei, care nu a putut uita desele ”derapaje” ale ”Briliantului” în viaţa extrasportivă.

”Stevan a spus ce a crezut, dar noi rămânem la convingerea că e bine să înveţi de la Mutu pe teren, dar nu şi în afara lui”, a comentat şi site-ul fiorentinanews.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com