Asta e atacul care trebuie sa ne duca la Mondial: Cum s-au prabusit Mutu si Marica! Niciodata in cariera nu au avut o cota atat de mica

Daca la Euro 2012 nu ne mai gandim, Mondialul din 2014 este un obiectiv! Mutu si Marica va fi atacul nationalei Romaniei cu Piturca pe banca. Cei doi nu au avut niciodata o cota atat de mica.

  Asta e atacul care trebuie sa ne duca la Mondial: Cum s-au prabusit Mutu si Marica! Niciodata in cariera nu au avut o cota atat de mica

Mutu, tocmai transferat la Cesena, isi numara anii pana la retragere. Piturca vrea sa il faca iar pe "Briliant" sa straluceasca in viitoarele campanii de calificare si l-a numit capitan al nationalei Romaniei.

Conform ultimelor cifre de pe transfermarkt.de, cota lui Mutu nu a fost niciodata mai jos de atat. Daca in februarie 2008, Mutu era evaluat la 25 de milioane de euro, in iulie 2011 el a ajuns la o cota de numai 4 milioane de euro, adica cu 200.000 euro mai mult decat Torje.

La fel se intampla si cu Marica. Singurul jucator cu mai multe meciuri la nationala decat la echipa de club a ajuns la o cota 3.5 milioane de euro. Cel mai scump transfer din istoria lui Stuttgart a costat 8 milioane la mutarea de la Shahtior.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com