Afacerea cu vinuri deschisă de Adrian Mutu în Italia merge de minune: Se bea în draci!

Adrian Mutu (32 de ani), atacantul Cesenei, a dezvăluit, zilele trecute, la o petrecere organizată la Buşteni cu prilejul învestirii sale ca şi “Cetăţean de Onoare” al urbei prahovene, cât de bine îi merg afacerile în Italia.




“Il dieci di Adrian Mutu”, vinul personalizat al “Briliantului”, este la mare căutare în Peninsulă. Cel puţin asta susţine atacantul.

“Afacerea cu vinuri merge ca pe roate. Am vândut bine anul trecut şi sunt convins că şi în 2011 va fi la fel. Chiar mă gândesc să mă extind şi să comercializez licoarea şi-n România”, a dezvăluit Adrian la Buşteni, în timp ce gusta din “rose-ul” oferit de Emanoil Savin, edilul staţiunii montane.

“Aveţi băuturi bune şi aici, nimic de zis, dar vinul meu e special. Nu degeaba se dau în vânt italienii după el. Personal, prefer specialitatea rose, îl beau sec, cu apă separat”, le-a explicat Mutu partenerilor săi de şpriţ.


«Briliantul» preferă «rose-ul»


Afacerile cu băuturi îi merg atât de bine “Briliantului”, încât fotbalistul a decis să mai lanseze o linie de produse. De data aceasta, vinul se va numi “Il Fenomeno”, aluzie la porecla pe care a căpătat-o de la ziariştii italieni graţie golurilor marcate în tricoul Fiorentinei, fosta sa echipă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com