Mutu, convocat pentru meciul amical al nationalei

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că numărul stranierilor convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical cu reprezentativa Argentinei este de zece, în plus faţă de lista anunţată iniţial fiind atacantul Bogdan Stancu (Galatasaray Istanbul).

Lista completă a celor zece jucători convocaţi pentru amicalul cu Argentina, care ar trebui să se dispute la 10 august, pe Naţional Arena, este următoarea: Cristian Săpunaru (FC Porto), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Ştefan Radu (Lazio Roma), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FK Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Bogdan Stancu (Galatasaray Istanbul), Adrian Mutu (AC Cesena) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev).


Cei zece sunt aşteptaţi la lot în 8 august, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Jucătorii din campionatul intern, aşteptaţi la 1 august, la Mogoşoaia, vor fi anuntaţi duminică seară.

Însă Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com