Mutu a declanşat nebunia la magazinul oficial al Cesenei! Tricourile se vând ca pâinea caldă

De când a venit la Cesena, Mutu i-a dat de lucru soţiei patronului, Maria Chiara. Aceasta conduce magazinul oficial al clubului şi spune că tricoul românului se va vinde ca pâinea caldă. 2.000 de suporteri deja şi l-au rezervat.


Pe lângă Igor Campedelli, bossul de la Cesena, Mutu mai are un şef tânăr, dar în acelaşi timp şi extrem de sexy: soţia patronului, Maria Chiara (28 de ani), fostă concurentă la Miss Italia în anul 2000. Căsătorită de şase ani cu Campedelli, aceasta are în subordine magazinul oficial al clubului şi este extrem de fericită de achiziţionarea atacantului român.


Însă doar pe partea economică, pentru că Mutu i-a isterizat deja pe fanii Cesenei, iar cererea de tricouri cu numărul 10 este deja foarte mare. "Încă din ianuarie, când s-a auzit că Mutu ar putea veni la Cesena, fanii au început să ne contacteze pentru a-şi rezerva tricoul lui Adrian. Şi asta deşi atunci nici măcar nu ştiam sigur dacă transferul se face. Acum cererea este şi mai mare. Toţi vor tricoul cu numărul 10", a spus Maria.

Peste 15 rezervări pe zi
Primele tricouri cu numele lui Mutu pe spate se vor pune în vânzare pe 25 iulie, dar aproape 2.000 sunt deja rezervate. "Nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva până acum. Primim zilnic peste zece rezervări pentru tricoul lui Mutu, deşi nu se ştie încă preţul, care va fi stabilit de adidas, compania producătoare. Probabil va fi undeva în jurul a 70-80 de euro", ne-a declarat ofiţerul de presă al clubului Cesena.


Oficialii Cesenei aşteaptă o explozie şi la numărul abonamentelor pentru noul sezon, care vor fi puse în vânzare luni

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com