I-a cerut iertare la o cină romantică

Mutu a scos-o în oraş pe Consuelo pentru a se împăca după escapada din clubul Boa şi pentru a sărbători cei 6 ani de căsnicie


„Briliantul” face ce face şi intră în tot felul de situaţii delicate, dar la fel de bine ştie cum să „se scoată”.

Aşa s-a întâmplat şi după ultima lui escapadă nocturnă din Capitală, atunci când a fost fotografiat în clubul „Boa" alături de o blondă. Evident că lucrul acesta a ajuns şi la urechile nevestei, care n-a fost prea fericită.

Dar cum Mutu ştie foarte bine să jongleze cu sentimentele femeilor, a ieşit basma curată şi de această dată. Adi a vrut să se comporte ireproşabil la revenirea în Italia, aşa că a pus la pus la punct un scenariu romantic, să o dea gata pe Consuelo.

Profitând şi de faptul că marţi au împlinit şase ani de când s-au căsătorit, „Briliantul" şi-a scos soţia la un restaurant luxos din Florenţa pentru a sărbători, dar şi pentru a o „împăca" după ieşirea din clubul bucureştean. Cum dragostea învinge totul, Consuelo a dat uitării întâmplarea şi l-a iertat pe Adi.


Click! a prezentat în exclusivitate aventura lui Mutu cu o blondă în clubul Boa din Bucureşti


Frumoasa din Republica Dominicană şi internaţionalul român au împreună două fete, Adriana, 5 ani, şi Maya, 3 ani. Recent, Consuelo a mărturisit că şi-ar dori şi un băiat, pentru a întregi familia. Atacantul naţionalei mai are un băiat, Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu.

Mutu începe azi un nou capitol în viaţa profesională. Fotbalistul va fi prezentat oficial la noua sa echipă, Cesena, formaţie cu care a semnat un contract pe doi ani. Sâmbătă e programată reunirea echipei, iar „Briliantul" va face cunoştinţă cu noii săi colegi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com