Vinul lui MUTU!!!!



Vinul trebuia lansat pe 29 septembrie

Nencioni a precizat că lansarea oficială a vinului "Il Dieci di Mutu", "10-le lui Mutu", de la numărul care l-a făcut celebru pe Adrian, ar fi trebuit să aibă loc pe 29 septembrie, cu o zi înaintea meciului Fiorentina - Steaua, din etapa a doua a Ligii Campionilor: "Evenimentul urma să se desfăşoare chiar aici, la sediul fermei viticole din San Felice, Societatea Agricolă San Felice, cum se numeşte în acte.

La lansare îi aşteptam pe Adrian Mutu şi pe câţiva dintre colegii lui, dar au declinat prezenţa la noi din cauza meciului cu Steaua. Aşteptăm să ne punem de acord, să găsim o dată liberă în programul lui Adrian" . Azienda Agricola San Felice se află la aproape 100 de kilometri de Florenţa.

Andrea Della Vale, patronul podgoriilor

Podgoria toscană de la San Felice a aparţinut bisericii catolice, însă via din regiunea Castelnuovo Berardenga e acum patronată de o firmă privată, al cărei acţionar majoritar e Andrea Della Vale şeful clubului Fiorentina. Producătorul intenţionează să exporte vinul “Il 10 di Mutu” în Europa, dar şi în America şi Asia.


sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com