Alte reactii la vestea ca Mutu renunta la Nationala!


Vasile Maftei: "Din ce stiu eu nu se pune problema ca Mutu sa se retraga de la nationala. E jucatorul cel mai important nu se pune problema retragerii. Nationala are nevoie de Mutu, Chivu si Rat pentru ca ei au dus gresul si in campania trecuta si se vede cand lipsesc. Mutu mai are foarte multe de spus la echipa nationala si la echipa de club. Hai sa fim seriosi. Cum sa se retraga Mutu" a declarat acesta la conferinta de presa realizata la ProRapid.

Mircea Sandu: "„Nu stiu nimic de retragerea lui Mutu... Adrian nu ne-a anuntat asa ceva. Nici pe Piturca nu l-a anuntat nimeni, in afara trimisului ziarului Libertatea in Feroe. Vom clarifica aceasta problema cand revenim in tara" a declarat acesta din Insulele Feroe.

Ionut Lupescu: "Eu nu cred ca Mutu a declarat ca renunta. Daca ar fi plecat, Adi ar fi anuntata. Ne-am obisnuit ca atunci cand joaca nationala sa apara tot felul de lucruri necurate"

Bogdan Stelea: "Consider o speculaţie ceea ce se spune despre Mutu, că nu mai vine la echipa naţională cît timp este Piţurcă antrenor. Eu cred doar în ceea ce aud de la Adrian Mutu. Au fost cîteva conflicte între Adrian Mutu şi domnul Piţurcă".

Sorin Cîrţu: "Eu sînt în concediu acum şi nu am auzit ce s-a mai declarat prin presa din România. Dacă Mutu chiar a spus că se retrage în cazul în care Piţurcă rămîne în continuare la naţională, consider că a procedat greşit. Nu este o declaraţie normală pentru un fotbalist profesionist. Este periculos pentru echipa naţională ca un jucător să facă astfel de afirmaţii. Repet, nu cred că asta a spus, însă dacă se confirmă, cred că unul dintre Victor Piţurcă sau Adrian Mutu va trebui să plece. Nu văd cum s-ar putea împăca"

claudya




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com