Doar 5 jucatori de valoare????


Netoiu:
"Nu avem jucători de valoare la naţională, traversăm o perioadă grea, pe care sper să o depăşim. Am vorbit cu Mutu de două ori în această săptămână, nu se pune problema ca el să nu mai vină la echipa naţională, m-a asigurat de acest lucru. Naţionala noastră înseamnă cam 5 jucători de valoare. Mutu, Chivu, Raţ, Nicoliţă...

Borcea:
"Nu cred in conflictul dintre Mutu si selectioner. Piturca a calificat o echipa nationala in care nu mai credea nimeni. Nu va mai ascundeti dupa deget. Problema e ca nu exista valori. Spuneti-mi doua-trei solutii pe care nationala de tineret le ofera echipei mari! In afara de Mutu si Chivu, unde mai evolueaza fotbalistii romani considerati de top."

Balaci:
"S-a dovedit că Mutu şi Chivu sau Chivu şi Mutu sînt extrem de importanţi pentru naţională. Ei au personalitate foarte puternică, sînt mai tari în gură, ţipă în timpul meciurilor. Fără lideri în teren, am fost fără busolă, precum acei copii pe care-i trimiţi la orientare turistică"
sursa1
sursa2

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com