Conflict inexistent?


Dupa ce Adrian Mutu a declarat ca nu are nici un conflict cu Victor Piturca iar tatal lui a fost de acesti parere ca intre Adi si Piturca nu este nici un conflict a aparut si selectionerul spunand acelasi lucru.

Victor Piturca: "Nu am vorbit cu Mutu, dar nu cred că se poate întâmpla aşa ceva. Dacă unui jucător nu îi convine Victor Piţurcă, asta e, eu sunt antrenorul echipei naţionale. Totuşi cred că aste e o situaţie creată artificial. Până la urmă, Piţurcă a preluat echipa după 7 ani şi tot el a calificat naţionala".

Oricum ciudat este faptul ca toti declara ca " nu am vorbit cu Adrian" ... pai de ce nu l-au sunat nimeni din staful federatiei sau selectionerul sa il intrebe pe Adrian daca este adevarat zvonul? A trebuie sa apara Adrian si sa declare ca nu renunta la echipa nationala, ca apele sa se limpezeasca.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com