Evolutia lui Adrian Mutu in meciul Fiorentina - Genoa!


Adrian Mutu nu a avut o evolutie prea buna in meciul de aseara, oricum mai buna decat in meciul trecut). Desi Fiorentina castigat Adi a reacţionat nervos cînd a fost scos de pe teren de Prandelli cu doar opt minute înainte de final. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a explicat iesirea nervoasa a lui Adrian.

Pantaleo Corvino:"Mutu a fost nemulţumit, dar nu pe cineva anume, ci cred că doar pe el. Nu a evoluat aşa cum şi-ar fi dorit şi a fost şi schimbat înainte de executarea unei lovituri libere. Lucruri de genul ăsta se mai întîmplă, trebuie să-i înţelegem starea de nervozitate", a spus acesta pentru goal.com.

Evolutia lui Adrian este vazuta de oameni de fotbal cam ciudata :D. Site-ul fiorentina.it ii da lui Adi nota 5, iar site-ul goal.com in noteaza pe Adrian cu 7. Important e ca Adrian sa imi imbunatateasca jocul, iar ma meciul cu Steaua sa joace foarte bine!

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com