Lazio - Fiorentina


Meciul Lazio – Fiorentina se joaca maine (24.09.2008) de la ora 21:30 (ora Romaniei) in cadrul etapei a IV – a din Italia. Daca in meciul pe care Fiorentina la sustinut acasa in compania formatiei Bologna Adrian nu a jucat nici un minut fiind rezerva deoarece antrenorul a dorit sa il odihneasca, se pare ca in meciul de maine Adrian va fi titular. Meciul are loc la Roma pe stadionul Stadio Olimpico (82.307 locuri). Echipa cu care Fiorentina va da piept, Lazio a fost fondata in 1900, presedintele clubului este Claudio Lotito. La formatia Lazio evolueaza si romanul Radu Stefan. In ultima etapa jucata Lazio a luat bataie cu 1-4 de la echipa AC Milan. Anul trecut pe “Stadio Olimpico” Adrian a fost injurat si numit tigan, sa speram ca aceste lucruri urate nu se vor repeta si de data aceasta.
Pentru meciul de aseara Cesare Prandelli a convocat urmatorii jucatori: Almiron, Avramov, Comotto, Da Costa, Dainelli, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Jovetic, Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Mutu, Osvaldo, Pasqual, Pazzini, Storari, Vargas, Zauri.
Formatia probabila conform site-ului firenzeviola.it : Frey, Zauri, Dainelli, Gamberini (Da Costa), Vargas, Felipe Melo, Almiron, Montolivo, Kuzmanovic, Mutu, Pazzini (Gilardino).
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com