Briliantul rămîne la Fiorentina!


Poate a fost un zvon sau poate nu, insa azi ziariştii de la Tuttomercatoweb au spus ca Adrian Mutu nu are o clauza speciala in contract prin care ar putea pleca in vara viitoare asa cum au sustinut cotidianului Tuttosport.

Deşi în presa italiană ieri apăruse ştirea cum că Adrian Mutu a negociat o clauză cu Fiorentina care îi va permite să plece la finalul sezonului pentru o sumă de 4 milioane de euro, se pare că nu este cazul. Ziariştii de la Tuttomercatoweb spun că presupusul interes al lui Inter pentru internaţionalul român, în cazul în care această clauză ar exista, nu este real. Informaţiile care dădeau ca sigură o ofertă din partea echipei lui Mourinho sunt total nefondate.
Speculaţiile privitoare la existenţa unei asemenea clauze au apărut după ce oferta Romei pentru Mutu fusese acceptată de Fiorentina, pentru ca apoi să fie brusc refuzată.Se pare că Mutu doreşte într-adevăr să-şi încheie cariera la Fiorentina.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com