Gardianul!!!

După ce au studiat toate meciurile Fiorentinei disputate în ultima lună, inclusiv cel de la Lyon, cînd italienii au scos un 2-2 preţios, Lăcătuş şi Pedrazzini au tras concluzia: "Cuplul de atacanţi al trupei lui Prandelli, Mutu-Gilardino, e principalul pericol". Cum Gilardino va evolua vîrf împins şi Steaua se va apăra în zonă la el, Goian şi Ghionea urmînd să-l preia pe rînd, atenţia principală se va îndrepta către Mutu.

"Cel mai periculos devine cînd are acele plecări din banda stîngă a atacului lor şi cînd intră cu mingea la picior spre poartă", le-a spus "Fiara" elevilor săi atunci cînd s-a făcut studiul video al adversarei. Cum Fiorentina va evolua într-un sistem 4-3-3, cu Mutu extremă stînga, jucătorul desemnat de Lăcătuş şi de Pedrazzini pentru a se ocupa de starul "tricolorilor" este George Ogăraru.

Fundaşul reîntors de la Ajax după 2 ani a primit sfaturi pentru cum trebuie să-l blocheze pe Mutu: "Niciodată să nu-l laşi în spatele tău liber pe Mutu!", "Să-l blochezi pe ambele picioare pentru că centrează foarte bine şi cu stîngul!", "Atenţie la intrările lui pe piciorul tău stîng şi la schimbările de direcţie pe care le face!".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com