Prandelli:"Fericit că pot să îl antrenez"


Asa a marturisit Cesare Prandelli ca este atunci cand il are sub comanda sa pe decarul nationalei Adrian Mutu.


Prosport: Vorbim puţin şi de Adrian Mutu? Este unul dintre jucătorii dumneavoastră preferaţi...
Cesare Prandelli: Adrian este un fotbalist foarte important pentru noi şi un talent indiscutabil. Eu personal sunt foarte fericit că pot să îl antrenez şi am, într-adevăr, un raport fantastic cu el.
Prosport: Şi aţi reuşit şi să-l păstraţi la echipă. Dar de penalty-ul ratat cu Italia, ce ziceţi?
Cesare Prandelli: N-aş vrea să comentez. Dar un penalty se mai ratează, asta este. Oricum, pentru o greşeală ca asta nu se poate pune la îndoială talentul sau valoarea lui Adrian Mutu.

Intradevar Cesare Prandelli este un mare om tot o data un mare antrenor. Adrian si Prandelli am o relatie foarte buna, nu numai de antrenor - jucator dar au o relatie si de tata - fiu. Adi declarand in nenumarate randuri ca Prandelli este ca un tata pentru el. De altfel Cesare Prandelli este singurul antrenor care a stiut sa il puna pe Adrian la adevarata lui valoare in teren.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com