Ingrijorare!!!


Vestea ca Adrian Mutu vrea sa renunte la echipa nationala a facut mare valva in presa din Romania dar si printre oamenii de fotbal. De remarcat este faptul ca Adrian Mutu nu a confirmat dar nici nu a infirmat zvonurile cum ca ar vrea sa renunte la echipa nationala atat timp cat Victor Piturca este selectiorul echipei.


Marian Iancu:"Cimitirul e plin de oameni indispensabili, dar trebuie să ţinem cont că Mutu a dat singurul gol la României la Euro. El cântă, el dansează. El centrează, el dă cu capul. Nu prea mai avem jucători de valoare la naţională. Mutu şi Chivu. Pe Chivu mai avem puţin şi îl facem portar, că l-am plimbat pe toate posturile. Ar fi păcat să îl pierdem pe Mutu! Dintre Mutu şi Piţi l-aş alege Mutu. L-am face victimă pe Piţi dacă l-am demite pentru că Mutu ameninţă că nu mai vine la naţională cât Piţi e antrenor. Este unul dintre puţinii antrenori pe care aş vrea să-i ofertez pe viitor", a declarat acesta la Fanatik.


Nicu Gheara:"Eu mai vorbesc cu Mutu la telefon, dar nu mi-a spus că ar vrea să se retragă. Mai discutăm despre nemulţumirile lui, dar nu mi-a spus că ar fi decis aşa ceva. Am spus să nu vorbim prin telefon şi voi afla mai multe când mă întâlnesc cu el. Vede toată lumea ce se întâmplă şi ce e în jurul naţionalei. El îşi vede de fotbalul lui în Italia şi vine la naţională cu drag. Că vrem, că nu vrem, depindem de Mutu. Din păcate ăsta e adevărul şi eu cred că jucători gen Mutu sau Chivu ar trebui să fie respectaţi mai mult. Adi e o persoană mai dificilă, aşa sunt geniile defapt. Ne-a salvat de atâtea ori la naţională şi Piţurcă ar trebui să fie mai diplomat, să nu mai dea declaraţii greşite. Nu cred că Mutu s-ar retrage. Cred că Piţurcă merge prea departe de multe ori. Dacă cu Hagi şi Popescu era calificat deja şi a vrut să dea în Hagi şi Popescu, a făcut o mare greşeală când i-a tăiat din primă lui Hagi. Nu i-a convenit lui Hagi să ia bani mai puţini decât Mutu, care era mult mai mic atunci. Fotbalistul este mercenar, are viaţă scurtă ca fotbalist şi dacă i-ai tăiat din bani te-ai dus. Nu poţi să-i reproşezi lui Mutu că s-a dus să-şi viziteze soţia şi copilul. Mutu este tăbăcit ca un crocodil, dar răbufneşte la un moment dat. Mutu a lăsat de la el şi a mers mai departe la EURO. La EURO Piţi nu l-a pus în valoare, l-a pus să alerge ca Nicoliţă. Nicoliţă nu poate face ce face Mutu şi nici invers. Păi Mutu alerga o groază până în faţa porţii şi acolo era deja obosit ca să mai facă ceva. E normal ca Mutu să joace la mişto la naţională din moment ce el nu mai vine cu drag la naţională pentru că Piţurcă îl atacă mereu. Dar nu cred că Mutu se va retrage. Nu se va mai juca cu sufletul dacă se continuă aşa. Cel care este mai inteligent şi mai deştept se vede la greu." a spus aceasta la Fanatik


claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com