Parerea lui Hristo Stoicikov!


Fostul internaţional bulgar, Hristo Stoicikov, a fost intrebat de catre jurnalisti romani care dintre Adrian Mutu si Dimitar Berbatov este mai bun. Fostul selectioner al Bulgariei a raspuns: "Berbatov este mai bun, Fiorentina este Fiorentina, Manchester e Manchester. Adrian este un jucător important pentru fotbal, a plecat tânăr din România, a făcut lucruri importante pe unde a jucat. Berbatov trebuie să crească mai ales că este acum la Manchester şi cred că oricărui jucător îi place să joace la echipe mari".
Nu imi place deloc Stoicikov deloc, mai ales dupa spetacolul pe care l-a facut la Constanta in meciul Romania-Bulgaria! Oricum el are parea lui...eu parerea mea, si oricum nu uit ca Hristo Stoicikov are o relatie de prietenie cu Victor si Giovanni Becali, astfel se inteleg mai multe lucruri.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com