Giovanni Becali face ce stie mai bine...AMENINTA!


Aseara la GSPTV ( a doua casa a familiei BECALI...nu de alta dar se plimba pe acolo toii mai ceva ca prin dormitorul conjugal) a inceput sa il ameninte iar pe Adrian Mutu (in acel timp Adi se afla intr-un moment important al vietii lui - la botezul Mayei Vega). Ma tot intreb: Pana cand naiba trebuie sa mai ascult ce zice acest "..."? M-am saturat!!! Ca el stie atatea despre Mutu...si nu mai stiu ce!

Giovani Becali:"Mutu nu vine să facem socotelile la bani pentru că ar fi in favoarea noastră. Asta e, a fost o desparţire şi mi-am vazut de treabă. I-am dorit sănătate pentru că dacă mă va supăra pe mine atunci vor ieşi bombe urâte pentru el şi el stie foarte bine ce a fost la Londra. Ranieri i-a zis la prima intâlnire ai grijă că Londra e un oraş periculos. În sfârşit...el vrea să facă multe profesii în acelaşi timp fotbalist, bătăuş, patron de localuri de striptease. ameninţă ,face,drege. Îi zic atât: să stea în cuşca lui să îşi vadă de treaba lui, deoarece cu fratele meu şi cu Gigi ii mai merge, dar cu mine va avea surprize, de nu va mai juca fotbal!Că ştiu despre el nişte lucruri pe care dacă le zic nu va mai putea juca fotbal pentru că va fi inhibat". Când era la Chelsea şi vorbeam de Popescu şi Petrescu, Mutu zicea: `dă-i dracu!`. Mourinho, de faţă cu Popescu, mi-a zis că ştie că Mutu a fost fotografiat la bar şi că la el în echipă va juca doar dacă îşi vede de treabă. Tevatura s-a creat pentru că Mutu a continuat să consume. Mourinho i-a zis că prima opţiune e Drogba, a doua Kezman şi a treia el. Asta cred că l-a dărâmat psihic. Pe Zicu Inter l-a urmărit aproape un an, ca şi pe Mutu. Adrian Mutu dacă nu rata penalty pe Ghencea la Steaua - Dinamo 1 - 1, când tot el a dat gol, nu ajungea la Inter. Dacă bătea penalty normal şi nu dădea scăriţă, nu-l mai lua Inter. Celor de acolo le-a plăcut că avea personalitate. Au şi scris în raport că un jucător de 20 de ani într-un derby ca AC Milan - Inter bate penalty scăriţă. A fost bonusul pentru calificativele pe care le avea Mutu".

Giovanni Becali face parte din grupul oamenilor care baieze pentru a fi auziti!

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com