Declarati inaintea meciului Fioretina - Steaua!


Inaintea meciul Fioretina - Steaua, in Romania toata lumea isi da cu parere despre meci.

Emerich Ienei: "Mutu este un tip foarte ambiţios şi cred că este dornic să depăşească perioada mai slabă pe care a avut-o în ultimul timp. Mi-aş dori ca meciul cu Steaua să fie ca un preludiu pentru Mutu înaintea meciului naţionalei cu Franţa. Îmi doresc să joace bine, dar să nu înscrie. Gilardino este un atacant extraordinar, care la Milan nu a fost pus în valoare, dar acum traversează o formă excelentă şi steliştii ar trebui să fie atenţi la el".

Antonio Semedo:"Mutu nu joacă singur acolo. Toată echipa Fiorentinei este valoroasă. Sigur, Mutu este cel mai bun fotbalist român, a jucat la mari cluburi din Europa, iar la echipa italiană poartă acum numărul 10, lucru care spune multe".

Sorin Ghionea:"Toată lumea îl ştie pe Adi, e un jucător valoros, a demonstrat-o de atâtea ori. Suntem prieteni în afara terenului, dar în timpul meciului vom fi adversari şi îl asigur că nu va avea viaţă uşoară cu noi."

Marco Nappi:"Fotbaliştii n-ar trebui să aibă o astfel de atitudine. Ar trebui să se pună şi el în pielea jucătorilor care stau pe bancă şi să realizeze că a greşit. Schimbările lui Prandelli au fost perfect justificate şi sunt perfect de acord cu deciziile tehnice ale antrenorului. Îl admir pe Mutu, dar trebuie să-şi schimbe urgent atitudinea deoarece poate afecta echipa."

Tudorel Stoica:"Nu cred că Mutu este un pericol pentru Steaua, ci toată echipa. Am văzut că nu este în cea mai bună formă, nu a marcat foarte multe goluri până acum şi sper să n-o facă nici mâine".

Cosmin Olaroiu:"Veti vedea un Mutu super motivat diseara. Este un jucator impulsiv care munceste mult si isi doreste o victorie. Mutu trebuie sa fie respectat pentru ce a facut in Romania. Toate rezultatele de la natioanala i se datoreaza lui".

Kurt Hamrin:"Cred că principala vină pentru forma slabă a lui Mutu o poartă discuţiile din jurul lui. Îl distrag de la fotbal şi îl irită. Dacă un atacant îşi pierde liniştea, atunci lucrurile se complică. Eu l-aş sfătui să se izoleze şi să nu se lase influenţat de toate gurile rele care spun una sau alta despre el. Dacă va marca împotriva Stelei, atunci îi voi trimite o sticlă de vin pentru a sărbători cum se cuvine".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com