Ana Maria:Nici nu visam să-i cânt vreodată lui Adi Mutu”

Fetita care a uimit "lumea buna" se numeste Ana-Maria Tomoioaga si are 11 ani.
“Am avut emoţii. A fost o bucurie enormă pentru mine, pentru că nu mă aşteptam ca la vârsta mea să cunosc atâtea personalităţi. Nici nu visam să-i cânt vreodată lui Adi Mutu
Adrian m-a felicitat şi a spus că sunt foarte talentată, să continui, pentru că o să am numai de câştigat”, a mai spus Ana- Maria, care a fost recompensată pentru show-ul de la Florenţa cu aproximativ 5 000 de euro. La doar 11 ani, Ana Maria a primit 15 diplome şi patru trofee.

Organizat la Florenţa, botezul micuţei Maya-Vega a adunat laolaltă, pe lângă apropiaţii lui Adrian şi Consuelo, majoritatea oamenilor de afaceri din oraşul toscan, milionari în euro, şi unii dintre cei mai bogaţi oameni din Italia.
Cadourile pentru micuţa Maya- Vega au fost şi ele pe măsură: haine şi bijuterii de la Versace, Dior, Armani, dar şi un cărucior de peste 15.000 de euro încrustat cu cristale Swarovski. Ionuţ Negoiţă, prezent şi el la botez, a promis că va denumi unul din apartamentele hotelului RIN, la care e acţionar, “Maya-Vega Mutu”.


AZI LA TELESPORT VA FI DIFUZAT UN VIDEO CU BOTEZUL MAYEI VEGA MUTU DE LA ORA 22:00

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com