Invataturile lui Spiridon Mutu catre fiul sau Adrian!


In revista Vip a aparut un articol in care Spiridon Mutu, tatal lui Adrian Mutu vorbeste despre conflictul pe care fiul sau il are cu Gigi Becali.

Adrian Mutu a revenit in prim-plan, din pacate nu datorita unui gol de senzatie, ci din pricina atacurilor venite din partea lui Gigi Becali. Acesta a afirmat ca ii doreste lui Mutu sa-si rupa o mina si ca l-a imprumutat pe „Briliant” cu bani, ca „sa-si cumpere marfa”, iar spusele patronului Stelei l-au deranjat pe tatal jucatorului. Totusi, Spiridon Mutu a ramas sobru. „Nu vreau sa ma amestec, dar daca Adi a imprumutat bani, sa-i dea inapoi. E major, e treaba lui… Banuiesc la ce se referea Becali cind a spus cuvintul , dar cred ca e vorba si de speculatii din partea presei, pentru ca am vazut la televizor ca Gigi parea mirat cind a fost chestionat de o ziarista, in legatura cu acest subiect”, ne-a declarat, in exclusivitate, tatal atacantului. In alta ordine de idei, Spiridon Mutu a infirmat zvonul potrivit caruia Adi si-a rupt, din nou, mina, imediat dupa ce Becali a facut acele declaratii „belicoase”. „Fiul meu m-a sunat imediat dupa meciul cu Juve. Nu s-a reaccidentat, e vorba de vechea problema, de la echipa nationala. Dupa prima lovitura, lui Adi i-a fost aplicata o cotiera cu silicon, iar vinerea trecuta, la controlul medical, fasa se misca intr-un mod ciudat, iar pe el l-a durut mina. Asta a fost tot”, a incheiat tatal lui Mutu.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com