Familia Mutu ocupa un apartament de 200 de metri patrati!!!



In primul rand nu este adevarat ca Mutu s-a mutat la bloc.El sta in acel bloc luxos de cand a venit in Firenze.Iar acel apartament costa cat o casa la noi. Asa ca nu mai dramatizati dragi ziaristi , ca Mutu traieste foarte bine mai ales in comparatie cu voi:P

Chiria apartamentului costa in jur de 6000 de euro pe luna si este platita de catre gruparea toscana.
Locuinţa lui Mutu se află pe o colină şi nu este uşor de găsit, mai ales că, pentru a se proteja, fotbalistul nu are trecut numele pe plăcuţa cu locatarii imobilului. Blocul se află pe Via Bolognese (drumul care duce la ieşirea spre Bologna). De pe trotuar, poarta înaltă lasă să se vadă doar o curte lungă şi îngustă, precum şi gura unui garaj. Locaţia este împânzită de camere de luat vederi, iar poarta se deschide automat pentru locatarii imobilelor care intră sau ies cu maşina.
Într-unul dintre cele două blocuri aflate în curtea respectivă stă Adrian Mutu. Zona are verdeaţă, pomi şi oferă linişte, dar nu pare să asigure luxul cu care Mutu era obişnuit în România sau în Anglia. Blocul are trei etaje, fiind prevăzut cu lift interior iar pe fiecare palier sunt câte două apartamente. Un apartament precum cel în care stă familia Mutu este evaluat la peste 1,5 milioane de euro.



În proprietatea familiei Mutu se află trei maşini. Un Porsche Cayenne şi un Bentley, ambele conduse de fotbalist, în vreme ce soţia lui merge cu o maşină micuţă, dar nervoasă: un Mini Cooper. La ultimele antrenamente dinaintea jocului cu Steaua, Mutu s-a deplasat cu limuzina Bentley.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com