Mutu este mana larga!!!


Chiar daca se zvoneste ca este stramtorat din cauza datoriilor fatza de Chelsea, el nu uita sa rasplateasca pe cei care il servesc.

Localul preferat de Adi pentru o cină romantică alături de soţia sa, Consuelo, se numeşte Golden View, de pe Via dei Bardi, la doi paşi de celebrul pod medieval Ponto Vecchio, acolo unde sunt vestiţi bijutierii care lucrează în aur.

Restaurantul, deschis în 2002, oferă o vedere superbă a râului Arno. Chelnerii de la Golden View au povestit că “familia Mutu cere mereu un separeu. Fotbalistul se simte bine şi nu e zgârcit, ne lasă în general 50 de euro la masă”. De obicei, Adi serveşte friptură de vită în sânge, pe care o stropeşte cu un pahar de vin roşu. “Şi doamna Mutu cere de cele mai multe ori friptură de vită, numai că o vrea mai bine făcută. Acum am învăţat lecţia, pentru că la început ne dădea porţia înapoi, să o mai prăjim”.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com