Botezul Mayei Vega Mutu!!!

Four Seasons la cel mai luxos hotel din Florenta,aici a avut loc botezul Mayei Vega Mutu.
Ceremonia religioasa a avut loc intr-unul din somptuoasele saloane în stil renascentist şi a fost oficiată în limba română. Printre cei 200 de invitaţi s-au numărat Luciano Moggi, Cesare Prandelli, dar şi numeroase vedete din România, care s-au desfătat după eveniment la o petrecere de cinci stele.
Nasii au fost
Nicu Gheară şi soţia acestuia. Ceremonia a fost oficiată în limba româ- nă de un sobor de preoţi ortodocşi de la Biserica Română Ortodoxă din Florenţa şi a durat aproape o oră, timp în care micuţa Maya a fost cuminte. Conform dorinţei celebrului ei tată, Maya nu a fost dezbrăcată complet, ci a purtat pamperşi. Preotul a preferat să o stropească pe fetiţă cu apă sfinţită, fără a o cufunda în cristelniţă.
După ce Maya a fost botezată, alaiul de aproape 200 de persoane s-a mutat în grădinile hotelului, unde au fost întâmpinaţi cu şampanie. Apoi s-au retras cu toţii în sala în care avea să aibă loc un adevărat festin culinar. Alături de Mutu şi de Consuelo s-au aflat familiile lor, dar şi prieteni şi colegi de club ai fotbalistului. Nu au lipsit Luciano Moggi (fostul director de la Juventus), Cesare Prandelli (antrenorul lui Mutu de la Fiorentina), Florin Prunea, Didi Prodan, Claudia Neghină, Nae Manea, Ionuţ Iftimoaie, Romică ţociu, Laura Olteanu, Mihai Albu şi Ionuţ Lupescu.

Majoritatea invitaţilor i-au adus micuţei Maya Vega bijuterii de la celebrele case Prada, Chanel, Armani şi Versace.

Invitatia a fost scrisa chiar de Adrian Mutu!



Locul amenajat special pentru ceremonia religioasa!

Peisajul de langa hotel!

Cladirea hotelului este pictata in stil renascentist


sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com