TOP 7 Mu7u STORIES! Momentul in care era sa isi ia bataie pe teren! Vezi ce i-a spus Mutu lui Mihajlovic de l-a scuipat si i-a zis: "Daca te prind te OMOR!"


Culmea, cei doi au ajuns sa colaboreze la Fiorentina, cand sarbul era antrenor iar Mutu jucator.


 TOP 7 Mu7u STORIES! Momentul in care era sa isi ia bataie pe teren! Vezi ce i-a spus Mutu lui Mihajlovic de l-a scuipat si i-a zis: "Daca te prind de OMOR!"
Adrian Mutu a fost antrenat la Fiorentina de cel mai aprig adversar pe care l-a avut in cariera, sarbul Sinisa Mihajlovici.
Mutu si tehnicianul din tara vecina au avut o serie de dispute mai putin ortodoxe pe terenul de joc, incheiate cu injuraturi, agresiuni si suspendari drastice. Mai intai, cei doi s-au intalnit si s-au imbrancit pentru prima data in timpul unui meci al nationalelor, Romania - Iugoslavia, disputat in anul 2001.
Dupa cativa ani, in 2003, ei s-au regasit intr-o partida din grupele Ligii Campionilor, Lazio - Chelsea, fotbalistul roman "incasand" un scuipat de pomina din partea lui Mihajlovici, care i-a adus pana la urma sarbului o suspendare de 8 etape.
Mutu a povestit si ce s-a intamplat la acel incident faimos: "Noi castigam, nu-mi aduc aminte cu 2 sau 3-0, iar Mihajlovici mi-a spus ca daca ma prinde imi face rau. I-am raspuns ca nu-i problema pentru ca el nu ma va prinde niciodata. Si el s-a enervat."

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com