Mutu, învins chiar de ziua lui! Udinese - Cesena 4-1

Adrian Mutu (foto) a primit ieri o înfrângere din partea echipei lui Torje drept cadou de ziua lui. Cesena a pierdut cu 1-4 la Udinese, în etapa a 17-a din campionatul Italiei.
Speranţele Cesenei la un rezultat bun pe "Friuli" se legau exclusiv de Adrian Mutu (33 de ani), care ieri s-a întâlnit din nou cu şansa de a marca golul său cu numărul 100 în Serie A. Ţinut într-un marcaj strâns, «Briliantul» a avut însă o prestaţie ştearsă şi nu a trimis decât trei şuturi spre poarta lui Handanovic.


Festivalul golurilor a început încă din secunda 67, când Di Natale a deschis scorul după o fază de antrenament, dar la pauză s-a intrat la egalitate, 1-1. Asamoah a taxat însă eroarea portarului Antonioli şi a înscris de la distanţă (54), pentru ca Basta (74) şi acelaşi Di Natale (83) să stabilească scorul final. Astfel, Udinese, la care Torje nu a fost folosit niciun minut, continuă să spere la mirajului câştigării primului Scudetto din istoria de 116 ani a clubului.
ZERO PE LINIE
Dispus în spatele vârfului Eder, într-un trident ofensiv din care au mai făcut parte Ceccarelli şi Candreva, Adrian Mutu a avut o după-amiază modestă, după cum indică şi statisticile sale de după meci.
Şuturi la poartă: 3
Şuturi pe poartă: 0
Pase reuşite: 73% (din 41)
Centrări: 0
Driblinguri: 2
Dueluri câştigate: 50%
Faulturi suferite: 1
"Scorul e prea dur, dar Antonioli a greşit grav. La 1-1 puteam marca prin Mutu, iar meciul s-a încheiat la eliminarea lui Lauro", Daniele Arrigoni,antrenor Cesena

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com