"Briliantul", utilizat ca strategie de marketing la vanzarea unei masini: Se foloseste de Mutu ca sa puna mana pe 19.199 euro

Fostul automobil al lui Adrian Mutu a fost scos la vanzare pe cunoscutul site de licitatii ebay, iar actualul proprietar se foloseste de faptul ca masina i-a apartinut atacantului nationalei in speranta ca va obtine un pret cat mai bun.




Adrian Mutu si-a luat carnetul de conducere in 1998, pe vremea cand era la Dinamo, si imediat a devenit un impatimit al masinilor de lux. Matteo Morandini i-a dedicat "Briliantului" o carte, unde pasiunea atacantului pentru bolizii de lux este relatata pe larg. "Mutu are o slabiciune pentru masinile care ating viteze mari. La numai 20 de ani a avut sapte, toate masini germane cu multi cilindri", noteaza volumul intitulat "Ca nimeni altul". Chiar daca a inaintat in varsta, Mutu nu s-a schimbat in ceea ce priveste pasiunea pentru automobile de lux. Anual, isi cumpara alta masina, asta dupa ce reuseste sa o vanda pe cea de dinainte. Un superb Audi A5 a ajuns pe un site de profil din Germania, iar actualul proprietar solicita in schimbul "fiarei" 19.199 de euro. Nimic anormal pana acum, insa detinatorul se leaga de faptul ca masina a fost condusa luni bune de "Briliant" si ca merita fiecare banut. Pe site, automobilul are facut si un scurt istoric, notandu-se, de asemenea, ca fostul bolid al lui Mutu a revenit in Germania anul trecut si ca se afla intr-o stare ireprosabila.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com