Mutu vrea sa UITE de Romania! Declaratia care il RUPE de Dinamo! Vestea care il trimite pe Borcea inapoi la Miami


Jucatorul asteptat de 12 ani de dinamovisti le da cea mai trista veste posibil: n-are de gand sa se intoarca in Stefan cel Mare!


 Mutu vrea sa UITE de Romania! Declaratia care il RUPE de Dinamo! Vestea care il trimite pe Borcea inapoi la Miami
"Vreau sa joc aici, sa dau goluri multe si sa fiu un om important pentru echipa mea! Poate Cesena nu e o echipa la fel de tare ca Fiorentina sau ca celelalte cluburi la care am jucat, insa proiectul de aici e o provocare uriasa pentru mine. Vreau sa fiu parte din el ca jucator, iar in viitor poate ajung conducator!", a spus Mutu pentru Sky Sport dupa meciul de poveste cu Novara, din Serie A.

A dat doua goluri, o pasa de gol, si a scos un penalty, ratat de Candreva. Tot stadionul i-a strigat numele in momentul in care a iesit din teren, accidentat, iar la final presedintele Campedelli a coborat din loja pentru a-l felicita.

In partida cu Novara, Mutu a dat golul 100 si 101 in Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com