Cazul Mutu, clarificat de Cesena: "Adrian nu poate face nimic fără echipă" De ce s-a cerut Briliantul afară la Roma

Mutu a surprins pe toată lumea când a rămas la cabine la pauza meciului de la Roma. Italienii au vorbit de faptul că atacantul nu s-a simţit în formă şi i-a cerut antrenorului să îl schimbe.

Mutu a rămas la cabine în meciul în care Totti şi ai lui au rezolvat meciul din primele minute ale partidei: Roma conducea cu 3-0 din minutul 10.



Căpitanul Cesenei face lumina şi spune că Mutu a resimţit dureri la piciorul lovit în meciul cu Novara, dar ca el nu s-a cerut afară, ci doar l-a înştiinţat pe antrenor despre problema lui

 "Mutu a înţeles că nu poate face nimic fără Cesena şi viceversa, deci nu cred că există un caz Mutu. Adrian nu s-a simţit bine la Roma pentru că a simţit dureri la tibia la câte s-a lovit cu Novara. În săptămâna dinaintea meciului s-a antrenat puţin. I-a prezentat problema lui Mister, dar nu a zis că vrea să fie înlocuit ", a declarat Giuseppe Colucci

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com