Mutu e INDRAGOSTIT de echipa care a vrut sa-l dea AFARA din Italia! Faza care i-a facut sa PLANGA pe fani


Adrian Mutu e erou in Serie A dupa ce a ajuns la 100 de goluri marcate in Il Calcio. Chiar daca a fost declarat omul ultimei etape din Italia, Mutu e nefericit.


 Mutu e INDRAGOSTIT de echipa care a vrut sa-l dea AFARA din Italia! Faza care i-a facut sa PLANGA pe fani
Nu poate uita perioada petrecuta la Fiorentina si se simte coplesit de dragostea pe care i-au aratat-o fanii in cele 5 sezoane pe care le-a petrecut pe Artemio Franchi.

Cea mai tare zi din viata lui Mutu n-a fost nici dupa un gol marcat la Chelsea, nici dupa unul dat pentru Juventus sau Inter. 15 februarie 2009, ziua meciului Genoa - Fiorentina, e amintirea preferata a lui Mutu in fotbal.

"Cand eram eu la Fiorentina, echipa era alta. Cred ca suporterii nu sunt bucurosi sa vada ca lucrurile au ajuns asa. In ultimii 5 ani erau obisnuiti sa se bata pentru Champions League, insa grupul nu mai e acelasi. Sunt momente pe care le-am trait la Firenze si pe care nu le pot uita.De exemplu, cele 3 goluri marcate cu Genoa pe 15 februarie 2009.

Eram condusi cu 3-0, iar in ultimele 20 de minute am intors meciul! Am dat gol din penalty, din lovitura libera si dupa o actiune spectaculoasa in minutul 94. Am luat un punct care a fost decisiv in lupta noastra pentru un loc de Champions League", a spus Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com