Mutu are cota 2.90 pentru a da golul 100 contra Novarei


Adrian Mutu nu a mai înscris pentru Cesena din 10 decembrie, cînd a reuşit singurul gol al partidei disputate în deplasare la Palermo. De atunci, atacantului român nu i-a mai ieşit nimic notabil, golul cu numărul 100 lăsîndu-se aşteptat de mai bine de o lună.

De altfel, lipsa de eficacitate a lui Mutu a coincis cu 3 înfrîngeri la rînd. E adevărat şi că adversarii au fost extrem de dificili: Inter, Atalanta şi Udinese. Dar şi că Cesena e cu adevărat modestă, cu doar 9 goluri în 17 etape!

2.90 e cota pentru un gol al lui Mutu contra Novarei. Pînă acum a marcat de 4 ori, aproape jumătate dintre reuşitele echipei sale

Adversarul din etapa următoare e Novara, cea mai slabă echipă de deplasare din campionatul italian. În 8 meciuri, Novara a cîştigat 2 puncte, marcînd de 5 ori şi primind 16 goluri.

Casa de pariuri Sportingbet oferă o cotă de 2.00 pentru victoria Cesenei, iar deschiderea scorului de către Mutu are cota 6.00. O "dublă" a acestuia are cota 11.00, iar o "triplă", 41.00!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com