Roma - Cesena: Cotă excelentă pentru o reuşită a lui Mutu!

Ultima etapă a turului din Serie A, propune o deplasare dificilă pentru Cesena. După succesul clar contra Novarei, înlesnit de evoluţia formidabilă a lui Adrian Mutu, "căluţii de mare" vor merge în fief-ul Romei.

Gazdele au uitat să piardă, în ultimele 5 partide bifând 4 victorii şi remiza cu Juventus. Etapa precedentă, 1-1 la Catania, însă meciul a fost suspendată din cauza ploii abundente.

Potrivit cotelor, Roma se va impune astăzi, confruntarea fiind la casele de pariuri una dinte cele mai dezechilibrate ale etapei. Cesena are pe terenurile adverse o linie foarte slabă de clasament, cu 2 victorii şi 7 înfrângeri, doar 4 goluri marcate şi 16 primite în 9 meciuri. Totuşi, ultimul meci direct pe Olimpico, cel din turul campionatului trecut, s-a terminat 0-0. În retur, romanii s-au impus cu 1-0.


Oaspeţii îşi pun din nou mari speranţe în evoluţia lui Mutu. După dubla contra Novarei, românul are cota 3.50 pentru o reuşită şi pe Olimpico. Ar fi a 7-a stagională pentru român. Contra Romei, Mutu a marcat chiar anul trecut, pe când încă mai îmbrăca tricolul Fiorentinei. Partida de la Florenza s-a jucat la finele lui martie, încheindu-se cu scorul de 2-2.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com