La mulți ani, Adrian Mutu!!!

Astăzi, “Briliantul” Adrian Mutu, împlinește 33 de ani!  Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul destul de agitat, de la un scandal cu oficialii Fiorentinei, până la transferul din iunie la Cesena. Dar cum totul e bine când se termină cu bine, Adrian s-a integrat în echipa “căluților de mare”, unde pâna acum a reușit  să înscrie 4 goluri ( dacă va înscrie și astăzi, împotriva echipei lui Torje, Udinese, va ajunge la cota  100 în Serie A, unul din cele mai mari campionate ale lumii) și este văzut ca cel mai important om din echipa lui Daniele Arrigoni.


Pe plan personal, Adi se poate declara un bărbat fericit. O are pe Consuelo, o femeie minunată care, de când îi este soție a reușit parcă să aducă soarele în viața „Briliantului”. Frumoasa brunetă i-a dăruit acestuia două fetițe, pe Adriana Lea și pe Maya Vega Maria, care sunt „fetele lui tata”, după cum declara chiar Consuelo într-un interviu pentru revista Unica.  Adrian mai are un copil, pe Mario, din prima căsătorie, despre care spune că i-ar plăcea să-i calce pe urme.



Noi îi dorim lui Adrian, să aibă un an bun, în care să i se îndeplinească toate dorințele, un an fără accidentari, cu multe goluri atât pentru Cesena, cât și pentru echipa națională, cu multă dragoste și liniște în familie, și cine știe...poate și apariția celui de-al treilea copil al cuplului Consuelo-Adrian Mutu, că tot declara fotbalistul că este în plan.

Adrian, să ai parte de multă sănătate, fericire și tot ce iți dorești!

LA MULȚI ANI!

Adina, Claudya si Corina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com