Presa entuziastă: ”Cu acest Mutu, Cesena chiar se poate salva de la retrogradare”

Adrian Mutu a fost eroul Cesenei în partida contra Novarei (3-1). 


A marcat de două ori, a provocat un autogol şi a obţinut un penalty irosit de Candreva, reuşite ce l-au adus în atenţia mass-media peninsulare. ”Fotbalul nu este o ştiinţă exactă, dar cu un Mutu la acest nivel salvarea Cesenei de la retrogradare nu mai este o utopie”, a scris ”La Gazzetta dello Sport”, care a mai vorbit despre un atacant român care ”a creat mereu haos în careul advers”.
Agenţia ”Datasport” l-a notat pe Adrian cu 8 şi l-a caracterizat astfel: ”Mutu a tras Cesena după el. A făcut o partidă extraordinară într-o zi de graţie, în care a ajuns la 101 goluri în Serie A. Cu reuşitele sale poate deveni salvatorul echipei”. În schimb, ”Tuttocesena” i-a dat  nota 7 şi a notat că ”Mutu a făcut totul fără a da deloc impresia că exagerează”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com