Adrian Mutu, un bărbat arătos despre care se va vorbi în 2012

Sunt puţini tipi celebri în România care arată bine şi care se remarcă în fiecare an prin ceea ce fac şi nu neapărat prin scandaluri sau prin femei cucerite. Unii o mai dau în bară şi câteodată fac deliciul tabloidelor, dar în afară de asta, dacă "îi scuturi" bine, mai rămâne ceva din ei: talent, notorietate, valoare, experienţă şi plăcerea de a continua ceea ce fac. Toate acestea îl propulsează pe Adrian Mutu printre cei 10 bărbaţi celebri, frumoşi şi doriţi care se vor remarca şi în 2012, in viziunea site-ului www.eva.ro. Adi Mutu e sexy, e bun, e în prim-plan!




Un an decisiv pentru fotbalistul român, pentru că sunt şanse mici ca el să mai joace din toamnă la Cesena. Micuţa echipă la care evoluează Adrian luptă, însă, cu greu pentru evitarea retrogradării. Dacă Mutu joacă bine, el va fi "pescuit"de un club mai bine cotat şi va primi o ofertă tentantă. Dacă lucrurile merg prost, starul român îşi va face oricum bagajul, pentru că un club care retrogradează nu-i mai poate salariul de 1,8 milioane de euro pe an, iar Mutu vrea să joace doar în liga celor mai puternici fotbalişti. Viitoarea sa destinaţie depinde şi de soţia lui, Consuelo, care îşi doreşte să rămână în Italia.
În acest an, Mutu poate depăşi recordul de goluri marcate pentru naţională, deţinut de Hagi, cu 35 de reuşite. Mutu are 32, dar s-a ţinut de scandaluri, iar Piţurcă nu l-a mai convocat. Şi a promis că-l va convinge pe Chivu să revină la naţională, dar asta e mai greu. Chiar imposibil.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com