Martor mut! Mutu spectator la execuţia Cesenei, 1-5 cu AS Roma

Atacantul român a fost pe ”Olimpico” umbra golgeterului din etapa trecută. Nervos şi supărat pe colegi, Adrian a trecut pe banca de rezerve la pauză.
Mutu a reintrat la hibernare. După ce a strălucit contra Novarei, semnînd o "dublă" şi obţinînd un penalty pentru Cesena, atacantul român s-a rătăcit aseară în capitala Italiei. Adrian a făcut un meci foarte slab şi nu şi-a putut salva echipa de la o execuţie sumară (1-5) în faţa Romei.



Cele şase goluri marcate anterior "giallorossilor", ţinta sa favorită în Serie A, nu au fost legate pe Olimpico cu altă reuşită. Doar un singur şut pînă la pauză, de fapt o pasă la Stekelenburg! Nervos şi certîndu-şi colegii că nu-l ajută, Mutu a rămas la cabine, fiind schimbat cu Candreva.
Eroul serii a fost Totti. Căpitanul Romei a pulverizat Cesena, dar şi recordul lui Nordahl. În opt minute, Francesco l-a bătut pe Antonioli de două ori şi a ajuns la 211 goluri în Serie A pentru aceeaşi formaţie! Cu unul peste totalul legendarului vîrf suedez al Milanului între 1949 şi 1956. Acelaşi Totti a recuperat şi mingea de la care a pornit acţiunea de 3-0, finalizată de Borini (9).
2 pase bune din 5 încercări a reuşit Mutu, care a pierdut 3 dueluri din 4 cu adversarii de la AS Roma

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com