Mutu, unul dintre cei doar trei jucători de neînlocuit de la Cesena

Adrian Mutu nu şi-a pierdut încrederea suporterilor Cesenei, chiar dacă a jucat slab şi a cerut să fie substituit la pauză în meciul cu AS Roma (1-5). Într-un sondaj pe site-ul ”tuttocesena”, pornit de la ideea că echipa pregătită de Arrigoni are nevoie de schimbări importante, el figurează în Top trei al jucătorilor de neînlocuit.
Atacantul român a adunat 22,37 la sută dintre voturile fanilor alb-negri. Înaintea sa apar Parolo, cu 33,77 la sută, şi Von Bergen, cu 23,68 la sută. Imediat după Adrian figurează la distanţă mare Eder, cu doar 4,39 la sută.


Poziţia bună a lui Mutu în clasamentul fotbaliştilor indispensabili Cesenei se datorează mai ales celor 6 goluri marcate de el în Serie A. O performanţă în condiţiile în care toţi ceilalţi colegi ai lui nu şi-au trecut în cont decît 7 goluri. Echipa e pe antepenultimul loc, cu 15 puncte în 19 etape, golaveraj 13-30.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com