Mutu s-a cerut afară în pauză la Roma! » ”Prinţul cerşetor”

Nervos şi fără chef de joc, atacantul Cesenei s-a autoexclus după 45 de minute, deşi nu era lovit. După 1-5 la Roma, presa italiană îl atacă dur, considerîndu-l o problemă.
Doar o repriză a rezistat Mutu sîmbătă seară, pe "Olimpico". La 0-3 la pauză, Adrian l-a şocat pe antrenorul Arrigoni: s-a cerut singur afară (n-a fost mutare tactică), deşi nu era accidentat! După ce fusese invizibil în teren, iar în minutul 45 îi reproşase ceva nervos căpitanului Parolo.



"Cînd un jucător îmi spune asta trebuie să-l scot.Cesena a jucat prea urît ca să fie adevărat şi era nevoie să schimb mulţi jucători, nu doar pe Mutu", explică tehnicianul. Decizia românului, care n-a tras nici un şut!, a fost taxată dur însă de presa italiană şi tradusă în note între 4 şi 5.
"Din prinţ a ajuns cerşetor. Absent total", a scris Gazzetta dello Sport. "N-ar merita nici măcar un cuvînt, pentru că n-a dat deloc semne de viaţă în 45 de minute. N-a făcut nimic să-şi ajute echipa şi a ratat pe finalul reprizei o minge de aur", l-a caracterizat ieri Corriere di Romagna.
Ameninţat de Candreva
Cotidianul local a punctat: "Mutu e o problemă dacă nu a vrut să revină în teren de la vestiare, după ce jucătorul care trebuia să fie valoarea adăugată doar se uitase la colegi. Iar problema trebuie înfruntată şi rezolvată. Episodul e grav şi trebuie ales între Mutu şi Candreva. Poate că a-l privilegia pe român, cum a făcut Arrigoni pînă acum, nu este alegerea care va conduce la salvarea de la retrogradare. Pentru că, deşi nu posedă loviturile lui, Candreva (înlocuitorul său de la pauză) are mai multă forţă, aleargă şi mai mult şi gîndeşte mai vertical jocul pe poartă".
"Mutu era nemulţumit la pauză. S-a plîns că nu-i în stare să dea randamentul dorit şi a vrut să-l schimb. N-am avut de ales, nu puteam să nu-l scot!" (Daniele Arrigoni, antrenor Cesena)
"Ca să te salvezi trebuie să lupţi. Mereu. Mai ales în zilele dificile şi cînd eşti cu noroiul la gît. E inadmisibil să te retragi dintr-o bătălie fără să încerci să înfrunţi adversarul" (Corriere di Romagna, cotidian italian)
6 goluri în 1325 de minute jucate la Cesena a reuşit Mutu. Mereu titular în 16 meciuri, el a fost în premieră scos atît de devreme contra Romei (1-5)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com