Prima reactie a lui Mutu dupa ce a dat doua goluri superbe

Onlinesport prezinta prima reactie pe care Adrian Mutu a avut-o la finalul meciului cu Genoa, in care a reusit doua goluri superbe.


"A fost un meci bun, important. Penaltiul? Am fost atatia ani impreuna cu Frey, asa ca nu am stiut cum sa trag si am dat scarita. Al doilea gol? Sunt multumit! Echipa s-a luptat la toate fazele jocului, a fost foarte agresivă. S-a văzut că ne doream victoria", ", a spus Mutu.

Tehnicianul Daniele Arrigoni a declarat că atacantul român i-a spus dimineaţă cum urma să reacţioneze în cazul unui penalti: "Mutu a spus de dimineaţă că dacă va fi un penalti i-ar face o scăriţă lui Frey".

"Briliantul" a reusit sa deschida scorul in minutul 70 al partidei de la Cesena cu o scarita superba din lovitura de la 11 metri prin care l-a invins pe Frey, fostul sau coleg de la Fiorentina.

La zece minute distanta, Mutu a mai inscris o data cu un sut din marginea careului.

Prin aceste reusite, Mutu a ajuns la cota 3 in acest sezon. El mai inscrisese un gol intr-un meci cu Lazio Roma.

Dupa aceasta victorie, Cesena urca pe locul 19 in Serie A, cu 9 puncte in 12 meciuri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com