Mutu, certat de fanii Cesenei

Cesena se află pe ultimul loc în Italia, fără nicio victorie. Adus în vară ca o mare vedetă, pe cel mai mare salariu din lot, Mutu s-a remarcat până acum doar printr-un cot în faţă aplicat lui Cassani (Fiorentina) şi un penalty ratat cu Chievo, având doar un singur gol marcat.

Adrian Mutu nu are viaţă uşoară la Cesena. Deoarece rezultatele lipsesc, situaţia în sânul echipei este explozivă.


La antrenamentul de sâmbătă după-amiază, desfăşurat la baza de la Villa Silvia, atacantul român a fost ţinta fanilor italieni.

Aceştia i-au reproşat tot timpul lipsa de ataşament faţă de culorile clubului. Mutu a îndurat cât a îndurat, iar apoi s-a îndreptat către marginea terenului, în zona fanilor, şi le-a spus pe un ton ridicat să tacă deoarece "este foarte uşor să comentezi de pe margine".

Românul a revenit apoi pe teren şi a continuat şedinţa de pregătire fără să mai fie deranjat de suporteri.

Cesena este singura echipă din Serie A care nu a înregistrat niciun succes în acest sezon, astfel că ocupă ultimul loc în clasament.

Trupa antrenată acum de către Daniele Arrigoni se poate "lăuda" cu trei rezultate de egalitate şi şapte înfrângeri. În această periodă, atacantul român, plătit cu 1,8 milioane de euro pe sezon, s-a remarcat doar printr-un cot aplicat în faţă lui Cassani (Fiorentina).

Pentru acest gest a fost suspendat trei etape. În rest, el a reuşit să înscrie un singur gol, în eşecul cu Lazio (1-2) şi a ratat un penalty în egalul cu Chievo (0-0).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com