Igor Campedelli, patronul Cesenei, dezvăluie cât de greu a reuşit să-l transfere pe Mutu: «Am dormit în aeroport pentru el»

În ciuda faptului că Cesena a învins Genoa (2-0) graţie golurilor lui Adrian Mutu (32 de ani), patronul Igor Campedelli (37 de ani) i-a transmis românului că trebuie să repete performanţa de duminica trecută pentru a-i “şterge” datoriile.




“Am dormit într-un aeroport din România pentru Mutu, pentru a-l convinge să vină la Cesena. În plus, i-am oferit cel mai mare contract din istoria clubului (n.r. - două milioane de euro pe sezon). Prin urmare, va trebui să mai câştige câteva meciuri de unul singur, pentru a putea spune că suntem chit”, a declarat Campedelli înaintea meciului Cesena - AS Gubbio, joc contând pentru Cupa Italiei. Adrian Mutu nu a fost convocat pentru această partidă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com