Mutu face echipa la Cesena! Trebuie sa salveze SINGUR echipa de la retrogradare! Cum a ajuns antrenor inainte sa se retraga:

Antrenorul Marco Giampaolo a fost dat afara de la Cesena dupa startul dezastruos din Serie A.

  Mutu face echipa la Cesena! Trebuie sa salveze SINGUR echipa de la retrogradare! Cum a ajuns antrenor inainte sa se retraga:

In locul sau, sefii l-au adus pe Daniele Arrigoni, care e convins ca va reusi sa il scape pe Mutu de la retrogradare. Arrigoni se bazeaza chiar pe calitatile atacantului roman, caruia vrea sa-i acorde libertate totala.

"Avem calitate in echipa. Mutu nu va mai juca avansat, ci ca al doilea atacant, asa cum ii place. E un jucator de clasa si se va misca asa cum vrea, cum poate da randamentul cel mai bun. Apoi, ceilalti se pot adapta.

Ceea ce stiu sigur e ca vom avea 4 fundasi. In rest, ne adaptam calitatilor pe care le au oamenii nostri decisvi, iar Mutu e categoric unul dintre cei care vor decide", a spus Arrigoni la conferinta de presa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com