Mutu şi Cesena au ajuns în optimile Cupei Italiei

Echipa Cesena, fără atacantul Adrian Mutu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Gubbio (locul 21 în liga a II-a), calificându-se în optimile de finală ale Cupei Italiei, informează gazzetta.it.

Golurile au fost marcate de Bogdani '11 (p),Benalouane '68 şi Candreva '90+2. Mutu nu a fost convocat de antrenorul Daniele Arrigoni pentru acest meci. În turul următor, Cesena va întâlni, la 13 decembrie, formaţia Napoli.

Fostul antrenor al echipei Cesena, Pierpaolo Bisoli, crede că victoria obţinută de această formaţie, duminică, în faţa grupării Genoa, prin golurile reuşite de atacantul Adrian Mutu, reprezintă un nou început şi pentru Cesena şi pentru român, informează calcionews24.com.


"De astăzi, pentru Cesena începe un nou campionat. Era nevoie de un succes atât de clar în faţa unui adversar puternic şi care vizează cupele europene. Era nevoie de golurile lui Mutu, campionatul începe şi pentru el. Este începutul unei reveniri şi eu cred că Cesena poate face asta, calitatea lotului este superioară. Ar fi putut exista îndoieli în ceea ce priveşte impactul prezenţei unui campion (n.r.- Mutu) într-o echipă mică şi după câteva luni mai dificile, situaţia s-a îmbunătăţit, deci trebuie să fim optimişti", a spus Bisoli.

Adrian Mutu a fost integralist şi a marcat ambele goluri ale partidei pe care echipa AC Cesena a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a XIII-a din Serie A.

sursa: mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com