Mutu e Beckham de Romania

Dacă englezii îl au pe Beckham, noi îl avem pe Adrian Mutu, cel mai tatuat dintre tatuaţii showbizului autohton. La ultima numărătoare,fotbalistul avea 17 desene pe trup şi promiteasolemn nu are de gând se oprească.


Adrian Mutu a început timid, cu un desen micuţ, într-o zonă care nu era expusă publicului şi a ajuns numere nu mai puţin de 17 desene pe tot corpul. În martie, “Briliantul” şi-a desenat cu tuş un coif roman care are alăturat un text din cartea “Războinicul luminii”, a scriitorului Paulo Coelho: “Un guerriero non puo abbassare la testa, altrimenti perde di vista l’orizzonte dei suoi sogni”, adică “Un războinic nu trebuie să-şi plece capul, pentru îşi pierde orizontul visurilor sale”. Numele copiilor şi al soţiei sunt şi ele la loc de cinste pe muşchii fotbalistului. La fel şi sumedenie de litere chinezeşti, gotice, desene tribale şi multe alte simboluri cărora numai el le ştie sensul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com