Mutu are probleme in Italia

Primit ca un idol in randul "calutilor de mare", Adrian Mutu se confrunta cu probleme delicate la Cesena, echipa pentru care a reusit sa inscrie doar un gol in acest sezon.


Atacantul nationalei nu a reusit sa indeplineasca asteptarile fanilor de la Cesena, care si-au pierdut rabdarea si au trecut la fapte. La ultimul antrenament de saptamana trecuta, in timpul unui joc scoala, Mutu a fost fluierat copios. Nu doar Mutu a fost fluierat, ci si alti jucatori.

Dorind sa puna capat conflictului, cei de la Cesena au organizat o intalnire intre jucatori si fani. Mutu nu a fost insa prezent, spre nemultumirea fanilor care au privit acest lucru ca pe un gest de sfidare.

"Mutu a avut febra, a acuzat temperaturi ridicate pe tot parcursul week-endului", au motivat cei de la Cesena, insa fanii nu au crezut acest lucru.

Pentru Mutu urmeaza meciul cu Bologna, la care fanii au anuntat noi proteste impotriva sa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com