Mutwo! "Dubla" lui Mutu i-a adus Cesenei cea de-a doua victorie consecutivă

Deşi iniţial se credea că va rata meciul cu Genoa din cauza unei afecţiuni musculare, Adrian Mutu (32 de ani) s-a recuperat în timp util şi a fost titular, marcând ieri ambele goluri ale partidei, care au reaprins speranţele de salvare de la retrogradare ale Cesenei. "Briliantul" a ajuns la cel de-al treilea gol stagional.


Noul antrenor al "căluţilor de mare", Daniele Arrigoni, a schimbat faţa Cesenei şi a ajuns la a doua victorie consecutivă pe banca "alb-negrilor". Venirea sa pare să-l fi reactivat şi pe Adrian Mutu, care a fost cel mai bun om de pe teren în partida cu Genoa (scor 2-0)! Ca un adevărat lider, Mutu şi-a dirijat colegii pe toată durata partidei şi a oferit un recital împotriva echipei pregătite de antrenorul care i-a dat cel mai mare credit în Serie A, Alberto Malesani. Mai întâi, albanezul Bogdani a obţinut un penalty după intrarea imprundentă a lui Moretti, iar Mutu a luat hotărât mingea în braţe, în speranţa că va face uitată ratarea loviturii de pedeapsă din meciul contra lui Chievo (0-0), din etapa a 6-a.

I-A CERUT SCUZE LUI FREY
Deşi portarul advers îl cunoaşte foarte bine, Mutu a ales să-l "execute" cu o "scăriţă" pe Sebastian Frey, fostul său coleg şi prieten de la Fiorentina, în perioada 2006-2011. După gol (70), Mutu l-a îmbrăţişat pe Frey, cerându-şi astfel scuze pentru "aroganţa" execuţiei care a ridicat în picioare cei 19.000 de fani prezenţi pe "Dino Manuzzi". Show-ul era însă departe de a fi încheiat! Rămaşi în 10 după eliminarea lui Ravaglia (72), "alb-negrii" au dat lovitura de graţie prin acelaşi Mutu, care a trimis mingea în vinclu cu un şut din colţul careului, lăsându-l fără replică pe Frey. După meci, ziarele italiene s-au întrecut în superlative la adresa internaţionalului român. "Un Mutu care a jucat exact ca în zilele bune a adus de unul singur trei puncte pentru Cesena", a notat Gazzetta dello Sport.

Pentru atacantul de 32 de ani a fost prima "dublă" în Serie A după o pauză de aproape nouă luni, de la victoria Fiorentinei cu 3-0 în faţa Cataniei, pe 7 martie 2011!

98 de goluri a marcat Mutu în Serie A, în întreaga carieră

3 goluri a înscris Mutu în acest sezon pentru Cesena

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com