Articol remarcabil despre Mutu în La Repubblica: ”ADN de campion”

Cotidianul roman i-a dedicat atacantului Cesenei aproape o pagină după execuţiile fabuloase din meciul cu Genoa: ”Să recunoaştem! Ne-a lipsit”

Evoluţia lui Adi Mutu din meciul cu Genoa (2-0), încoronată cu o "dublă", continuă să facă valuri în presa italiană. Într-un articol spumos, din care nu lipsesc ironia fină şi aluziile la trecutul său tumultuos, cotidianul La Repubblica a comentat ieri renaşterea Briliantului după debutul modest de sezon la Cesena.


Mutu, susţine ziarul citat, "nu e genul care să scrie pe Twitter dacă hoţii îi fură Rolexul logodnicei, ca Lavezzi de la Napoli. Loveşte. Îşi reglează conturile, dar nu plăteşte niciodată. Se ridică de la masă şi, dacă i se prezintă nota, el răspunde «dă-o şefului tău». La Florenţa a lăsat în aer chelneri, la Torino, dulgheri, iar la Londra adevăraţi profesionişti".

Şi duminică, românul a reglat nişte conturi: "Cu această stagiune, începută prost, cu tifosii Cesenei, care nu demult îl huiduiau în urma unui penalty ratat, dar şi cu sine. Prin execuţiile fabuloase de la cele două goluri a ţinut să se uimească, exact ca orice narcisist care trăieşte scriindu-şi autobiografia".

Concluzia La Repubblica: "Dintr-un tunel se poate ieşi în vîrful picioarelor. Sau ca un campion care tocmai a cîştigat Cupa Mondială. ADN-ul îl plasează pe Adrian Mutu în a doua categorie. Să recunoaştem! Ne-a lipsit".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com