Mutu "şi-a tras" casă în Cesena

Atacantul Adrian Mutu n-a mai suportat să facă naveta între Cesena oraşul ale cărui culori le apără în Seria A, şi Florenţa, locul unde se stabilise de ani buni alături de Consuelo (34 de ani) şi de fiice, Maya (3 ani) şi Adriana (5 ani). Aşa că “Briliantul” a decis să le aducă lângă el, la Cesena, şi pe “fetele” sale.




Pentru Adrian Mutu n-a fost tocmai uşor să-şi convingă familia să părăsească Florenţa, oraşul în care “Briliantul” vrea să se stabilească după încheierea carierei de fotbalist. Soţia Consuelo şi fetiţele Adriana şi Maya se adaptaseră perfect la Florenţa. Dorul de a fi împreună a primat însă, mai ales că Adi ajungea tot mai greu acasă, distanţa de 240 km dintre cele două localităţi fiind un impediment important. Astfel, Adi a solicitat conducerii clubului să-i caute o casă, cerere care i-a fost satisfăcută în scurt timp. “A fost ceva agitaţie până s-au hotărât ce să aleagă, dar acum gata, sunt împreună. Şi-au găsit o căsuţă frumoasă în Cesena, ale cărei cheltuieli sunt suportate în mare parte de club. Au mutat lucrurile de la Florenţa şi, dacă Mutu nu acceptă vreo ofertă foarte bănoasă, în următorii doi ani aici vor locui. Are posibilitatea să-şi cumpere vila”, ne-au declarat surse din anturajul fotbalistului.


A păstrat şi locuinţa din Firenze

“Oricum, n-au renunţat la imobilul din Florenţa. S-au ataşat de el foarte mult. Când termină cu fotbalul, la Florenţa vor trage”, au completat sursele noastre.


Are vile de milioane de dolari la Miami


Adrian Mutu deţine trei proprietăţi în Miami (SUA): o vilă de 1.000.000 $, una de 2.000.000 $ şi un apartament într-un bloc pe 27th Avenue, cotat acum la 600.000 $. De asemenea, “Briliantul” mai are un apartament în complexul Central Residential Park situat pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti, evaluat la 380.000 €.






Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com