Din cauza lui nu mai este Mutu ce a fost! Omul care l-a "reparat" pe Balotelli, "acuzat" de declinul "Briliantului"

După evoluţia entuziasmantă din partida amicală disputată de Italia în faţa Poloniei (2-0), presa din Italia nu mai conteneşte cu laudele la adresa copilului-problemă Mario Balotelli, autorul unui gol senzaţional.

Jurnaliştii din Peninsulă consideră că atacantul lui Manchester City are o atitudine mult schimbată în bine când este prezent la lot datorită selecţionerului Cesare Prandelli, omul care pare să aibă cea mai bogată experienţă în strunirea fotbaliştilor problematici.

Cotidianul italian Corriere della Sera scrie că meritele lui Prandelli în ceea ce priveşte disciplinarea lui Balotelli nu pot fi contestate, având în vedere că influenţa sa pozitivă asupra jucătorilor pe care îi antrenează a fost verificată pe românul Adrian Mutu, atacantul cunoscând o scădere de fiecare dată când nu a mai fost pregătit de actualul antrenor al naţionalei Italiei.


"Pe lângă Mario Balotelli, Prandelli are experienţa disciplinării unor jucători ca Antonio Cassano sai, în mod special, Adrian Mutu. Pe vremea când l-a antrenat pe român la Parma, antrenorul a avut de gestionat cu un cuplu exploziv nu doar pe teren, Il Fenomeno fiind coleg de atac cu brazilianul Adriano. După aceea, Mutu a ajuns la Fiorentina, unde a reuşit lucruri importante. Asta până la despărţirea de Prandelli..." scrie sursa citată.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com