Mutu îşi vede ruinat visul finalului de carieră! AC Milan nu a fost impresionată de eurogolurile Briliantului şi şi-a ales alt atacant

Adrian Mutu a avut o evoluţie senzaţională pentru Cesena în meciul cu Genoa din ultima etapă, când a înscris două super goluri şi se părea că interesul lui AC Milan pentru Briliant este perfect justificat, atacantul român fiind în mare revenire de formă.


Spreanţele atacantului român s-au năruit însă rapid, după ce timp de aproape o lună a fost considerat de presa italiană între primele două variante pentru un transfer la campioana din Serie A, care caută să acopere absenţa de lungă durată a lui Antonio Cassano, operat pe cord. Media din Peninsulă anunţă că diavolii au ajuns la un acord cu argentinianul Maxi Lopez de la Catania, dar că sud-americanul va semna doar în cazul în care milanezii nu vor reuşi să-l convingă pe exilatul lui Manchester City, Carlos Tevez.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com